Menu I:
Cena: 11 zł
Pieczona ćwiartka z kurczaka,
mięso drobiowe, olej, przyprawy(sól, papryka, pieprz czarny, czosnek, seler).
ziemniaki purée,
surówka wiosenna.

Menu II:
Cena: 10 zł
Gulasz węgierski,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
ziemniaki purée,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 10 zł
Domowe pierogi ruskie, ze skwarkami lub śmietaną,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Zupa grochowa z wędzoną kiełbasą.
wywar warzywno-mięsny (wędzone kości wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, sól, pieprz), groch łuskany, ziemniaki, mąka z pszenicy, olej, kiełbasa (białko sojowe, gorczyca).