Menu I:
Cena: 17 zł
Filet z piersi kurczaka
po lubelsku,
filet z piersi kurczaka, jaja, mąka z pszenicy, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki z koperkiem,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 17 zł
Makaron penne
z sosem bolognese i serem.
mięso wieprzowe, olej, koncentrat pomidorowy, przyprawy (w tym gorczyca i seler), makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), ser (mleko).

Menu III:
Cena: 16 zł
Pyzy z mięsem,
ze skwarkami i cebulką,
cebula, smalec domowy, (białko sojowe, gorczyca).
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Krupnik tradycyjny
z kaszą jęczmienną.
wywar warzywno- mięsny, kasza jęczmienna, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).