Menu I:
Cena: 17 zł
Filet z dorsza panierowany,
ryba, bułka tarta (z pszenicy), jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki z koperkiem,
surówka z kiszonej kapusty.
Menu II:
Cena: 17 zł
Bigos ze słodkiej kapusty,
kapusta, mięso wieprzowe, olej, wędzony boczek, kiełbasa, cebula, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka (z pszenicy).
ziemniaki z koperkiem.
Menu III:
Cena: 16 zł
Domowe pierogi zagraniczne,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
ze skwarkami i cebulką,
zestaw surówek.
Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Krupnik tradycyjny
z kaszą jęczmienną.
wywar warzywno- mięsny, kasza jęczmienna, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).