Menu I:
Cena: 14 zł
Filet z piersi kurczaka
panierowany,
filet z piersi kurczaka, bułka tarta (pszenica), olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca).
ziemniaki,
surówka porowa.

Menu II:
Cena: 13 zł
Gulasz wieprzowy,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z bazyliowym pesto
i oliwkami.
mąka (z pszenicy), jaja, bazylia, oliwa, oliwki, orzechy.

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa grochowa
z wędzoną kiełbasą.
wywar warzywno-mięsny (wędzone kości wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, sól, pieprz), groch łuskany, ziemniaki, mąka z pszenicy, olej, kiełbasa (białko sojowe, gorczyca).