Menu I:
Cena: 14 zł
Filet z piersi kurczaka panierowany,
filet z piersi kurczaka, bułka tarta (pszenica), olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca).
ziemniaki purée,
surówka porowa.

Menu II:
Cena: 13 zł
Pulpety wieprzowe
w sosie własnym,
mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, cukier, cebula, pieprz czarny.
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 13 zł
Makaron penne
z kremowym sosem szpinakowym
i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa z pieczywem:
Cena: 6 zł
Zupa ogórkowa zabielana.
wywar warzywno-mięsny, ogórki, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).