Menu I:
Cena: 13 zł
Kotlet de volaille,
filet z piersi kurczaka, masło (z mleka), mąka (z pszenicy), jaja, olej, przyprawy (sól, pieprz, czosnek).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 12 zł
Gulasz wieprzowy,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
kasza gryczana,
surówka z białej kapusty.

Menu III:
Cena: 12 zł
Domowe pierogi
z kapustą i grzybami,
kapusta kiszona, grzyby, cebula, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny.
ze skwarkami.

Zupa:
Cena: 5 zł
Zupa pomidorowa
z makaronem.
Wywar warzywno-mięsny, koncentrat pomidorowy, cebula, śmietana (z mleka), marchew, mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler), makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa).