Menu I:
Cena: 13 zł
Schab farmera
(z boczkiem i ogórkiem),
schab, boczek wędzony, ogórek kiszony, cebula, mąka (z pszenicy) , olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 12 zł
Polędwiczki z kurczaka
z sosem koperkowym,
mięso drobiowe, olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca), koper, mąka z pszenicy, śmietana (z mleka).
ziemniaki,
surówka „4 pory roku”.

Menu III:
Cena: 12 zł
Pierogi ze szpinakiem
mąka pszenna, olej rzepakowy, szpinak, czosnek, pieprz, sól.
z sosem czosnkowym.

Zupa:
Cena: 5 zł
Domowy rosół z kury z lubczykiem,
z makaronem.
Mięso drobiowe, marchew, pietruszka, seler, cebula, przyprawy (sól, pieprz czarny, seler, gorczyca, lubczyk, koperek). Makaron(mąka z pszenicy, masa jajowa).