Menu I:
Cena: 13 zł
Kotlet mielony,
szynka wieprzowa, cebula, olej, jaja, bułka tarta (mąka z pszenicy), przyprawy (w tym seler i gorczyca).
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Menu II:
Cena: 12 zł
Filet z piersi kurczaka
pod szpinakową pierzynką,
mięso drobiowe, szpinak, olej, mąka pszenna, Przyprawy: sól, czosnek, seler, gorczyca, pieprz, papryka
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 12 zł
Makaron penne
z szynką szwarcwaldzką,
suszonymi pomidorami i rukolą.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szynka szwarcwaldzka, oliwa, przyprawy (w tym seler i gorczyca), suszone pomidory, rukola.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa) Kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek, sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).