Menu I:
Cena: 13 zł
Filet z piersi kurczaka
faszerowany szpinakiem i serem feta,
Filet z piersi kurczaka, szpinak, ser (z mleka) olej, mąka z pszenicy, jaja, bułka tarta (pszenicy), przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki, zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 12 zł
Zraz wieprzowy
z sosem pomidorowym,
szynka wieprzowa, cebula, olej, koncentrat pomidorowy, jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, śmietana z mleka.
młode ziemniaki,
surówka „4 pory roku”.

Menu III:
Cena: 12 zł
Bigos z młodej kapusty
z mięsem, kiełbasą
i wędzonym boczkiem,
kapusta biała, mięso wieprzowe, olej, wędzony boczek, kiełbasa, cebula, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka (z pszenicy).
młode ziemniaki.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Zupa meksykańska.
wywar warzywno-mięsny, mięso wieprzowe, warzywa, kukurydza, fasola czerwona, przyprawy (w tym gorczyca i seler).