Menu I:
Cena: 13 zł
Kotlet mielony
szynka wieprzowa, cebula, olej, jaja, bułka tarta (mąka z pszenicy), przyprawy (w tym seler i gorczyca).
młode ziemniaki,
surówka z marchewki z chrzanem.

Menu II:
Cena: 12 zł
Pierś kurczaka
gotowana w jarzynach,
Pierś z kurczaka, kalafior, marchew, fasolka szparagowa, zielony groszek, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ryż,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 12 zł
Makaron penne
z kremowym sosem szpinakowym
i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa) kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek,sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).