Menu I:
Cena: 13 zł
Filet z piersi kurczaka
panierowany,
filet z piersi kurczaka, bułka tarta (pszenica), olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca).
młode ziemniaki,
sałatka z pomidorów.

Menu II:
Cena: 12 zł
Pulpety wieprzowe
w sosie własnym,
młode ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 12 zł
Sałatka gyros
z sosem jogurtowo-czosnkowym.
kurczak, pomidor, ogórek, kukurydza, makaron (pszenica), sałata lodowa, czerwona cebula. Sos jogurtowo – czosnkowy(mleko).

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Zupa gulaszowa.
wywar mięsno-warzywny, mięso wieprzowe, ziemniaki, marchewka, cebula, seler, pietruszka, mąka z (pszenicy), olej, papryka, passata pomidorowa, przyprawy (w tym gorczyca i seler).