Menu I:
Cena: 13 zł
Kotlet de volaille,
filet z piersi kurczaka, masło (z mleka), mąka (z pszenicy), jaja, olej, przyprawy (sól, pieprz, czosnek).
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 12 zł
Gulasz wieprzowy,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
kasza gryczana,
surówka z białej kapusty.

Menu III:
Cena: 12 zł
Makaron penne
z szynką szwarcwaldzką,
suszonymi pomidorami i rukolą.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szynka szwarcwaldzka, oliwa, przyprawy (w tym seler i gorczyca), suszone pomidory, rukola.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa) Kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek, sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).