Menu I:
Cena: 13 zł
Kotlet pożarski,
mięso drobiowe, mleko, mąka z pszenicy, przyprawy.
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Menu II:
Cena: 12 zł
Boeuf Stroganow,
schab wieprzowy, pieczarki, cebula, mąka z pszenicy, olej, przyprawy (sól, pieprz, czosnek, gorczyca, seler), koncentrat pomidorowy.
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 12 zł
Domowe pierogi z kapustą i grzybami,
kapusta kiszona, grzyby, cebula, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny.
ze skwarkami.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Zupa grochowa z wędzoną kiełbasą.
wywar warzywno-mięsny (wędzone kości wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, sól, pieprz), groch łuskany, ziemniaki, mąka z pszenicy, olej, kiełbasa (białko sojowe, gorczyca).