Menu I:
Cena: 13 zł
Filet z piersi kurczaka
z sosem szpinakowym,
makaron fusilli,
makaron (pszenica, jaja), filet z piersi kurczaka, szpinak, olej, mąka (z pszenicy), śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 12 zł
Kotlet mielony
szynka wieprzowa, cebula, olej, jaja, bułka tarta (mąka z pszenicy), przyprawy (w tym seler i gorczyca).
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa) Kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek, sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).