Menu I:
Cena: 12 zł
Filet z piersi kurczaka panierowany,
filet z piersi kurczaka, bułka tarta (pszenica), olej, przyprawy (w tym seler i gorczyca).
młode ziemniaki,
sałatka z pomidorów
z sosem vinaigrette.

Menu II:
Cena: 11 zł
Boeuf Stroganow,
schab wieprzowy, pieczarki, cebula, mąka z pszenicy, olej, przyprawy (sól, pieprz, czosnek, gorczyca, seler), koncentrat pomidorowy.
młode ziemniaki,
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa)
kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek,sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).