Menu I:
Cena: 12 zł
Filet z piersi kurczaka
pod szpinakową pierzynką,
mięso drobiowe, szpinak, olej, mąka pszenna, Przyprawy: sól, czosnek, seler, gorczyca, pieprz, papryka
ziemniaki,
surówka meksykańska.

Menu II:
Cena: 11 zł
Gołąbek (z farszem mięsno-ryżowym),
z sosem pomidorowym,
mięso wieprzowe, kapusta biała, ryż, koncentrat pomidorowy, cebula, olej, mąka (z pszenicy), śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki.

Menu III:
Cena: 11 zł
Spaghetti carbonara (makaron w kremowym sosie carbonara z wędzonym boczkiem).
Boczek wieprzowy, olej, makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), jaja, ser (mleko), przyprawy (w tym gorczyca i seler).

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Zupa fasolowa
wywar warzywno-mięsny, fasola, ziemniaki, przyprawy (w tym seler i gorczyca), mąka z pszenicy.
z wędzoną kiełbasą.