Menu I:
Cena: 12 zł
Szynka pieczona,
ciemny sos pieczeniowy,
mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, cukier, cebula, pieprz czarny.
ziemniaki,
surówka „4 pory roku”.

Menu II:
Cena: 11 zł
Wątróbka z kurczaka z cebulką,
wątroba drobiowa, cebula, mąka z pszenicy, olej, sól, pieprz czarny.
ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 11 zł
Makaron penne z pesto rosso
mąka (z pszenicy), jaja, bazylia, oliwa, orzechy.
i suszonymi pomidorami.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa)
kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek,sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).