Menu I:
Cena: 12 zł
Kotlet pożarski,
mięso drobiowe, mleko, mąka z pszenicy, przyprawy.
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Menu II:
Cena: 11 zł
Gyros wieprzowy,
sos thousand island i jogurtowo-czosnkowy,
schab wieprzowy, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), sosy (śmietana z mleka, majonez (jaja), jogurt – mleko pasteryzowane).
ryż basmati, zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 11 zł
Spaghetti bolognese (mięso, sos bolognese, oregano, ser).
mięso wieprzowe, olej, koncentrat pomidorowy, przyprawy (w tym gorczyca i seler), makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), ser (mleko).

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Zupa fasolowa
wywar warzywno-mięsny, fasola, ziemniaki, przyprawy (w tym seler i gorczyca), mąka z pszenicy.
z wędzoną kiełbasą.