Menu I:
Cena: 11 zł
Szynka z pieca z sosem spod pieczeni,
mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, cukier, cebula, pieprz czarny).
młode ziemniaki,
surówka z młodej kapusty.

Menu II:
Cena: 10 zł
Wątróbka z kurczaka z cebulką,
wątroba drobiowa, cebula, mąka z pszenicy, olej, sól, pieprz czarny.
młode ziemniaki,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 10 zł
Makaron penne z szynką i brokułami w kremowym sosie.
szynka wieprzowa, brokuły, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa)
kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek,sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).