Menu I:
Cena: 12 zł
Szynka z pieca z sosem spod pieczeni,
mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, cukier, cebula, pieprz czarny).
ziemniaki purée,
surówka „4 pory roku”.

Menu II:
Cena: 11 zł
Curry z kurczaka
(pierś z kurczaka w orientalnym sosie),
mięso drobiowe, cebula, marchew, mleko kokosowe, olej rzepakowy, przyprawy (sól, kmin rzymski, kozieradka, kurkuma, kolendra, imbir, chilli, kardamon)
ryż basmati,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 11 zł
Pyzy z mięsem, ze skwarkami,
(białko sojowe, gorczyca).
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Tradycyjny krupnik z kaszą jęczmienną.
wywar warzywno- mięsny, kasza jęczmienna, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).