Menu I:
Cena: 12 zł
Kotlet de volaille,
filet z piersi kurczaka, masło (z mleka), mąka (z pszenicy), jaja, olej, przyprawy (sól, pieprz, czosnek).
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 11 zł
Gulasz węgierski,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
kasza pęczak,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 11 zł
Pyzy z mięsem, ze skwarkami,
(białko sojowe, gorczyca).
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Kapuśniak mazurski na wędzonce.
wywar warzywno-mięsny, kapusta kiszona, cebula, ziemniaki, kminek, mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).