Menu I:
Cena: 12 zł
Kotlet pożarski (z kurczaka),
mięso drobiowe, mleko, mąka z pszenicy, przyprawy.
ziemniaki purée,
surówka „Kresowa”.

Menu II:
Cena: 11 zł
Ćevapčići (szaszłyki bałkańskie 2 szt.),
mięso wieprzowe, cebula, olej, jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ryż basmati,
tzatziki,
grillowany pomidor.

Menu III:
Cena: 11 zł
Spaghetti carbonara
(makaron w kremowym sosie carbonara z wędzonym boczkiem).
Boczek wieprzowy, olej, makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), jaja, ser (mleko), przyprawy (w tym gorczyca i seler).

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Tradycyjny krupnik z kaszą jęczmienną.
wywar warzywno- mięsny, kasza jęczmienna, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).