Menu I:
Cena: 12 zł
Pieczone udko kurczaka
z pieczarkami z rusztu,
mięso drobiowe, olej, pieczarki, przyprawy(sól, papryka, pieprz czarny, czosnek, seler).
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 11 zł
Tradycyjny bigos
z mięsem, kiełbasą
i wędzonym boczkiem,
kapusta kiszona, mięso wieprzowe, olej, wędzony boczek, kiełbasa, cebula, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka (z pszenicy).
ziemniaki purée.

Menu III:
Cena: 11 zł
Makaron penne
z szynką szwarcwaldzką,
suszonymi pomidorami i rukolą.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szynka szwarcwaldzka, oliwa, przyprawy (w tym seler i gorczyca), suszone pomidory, rukola.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Zupa jarzynowa zabielana.
wywar warzywno-mięsny, ziemniaki, marchew, kalafior, fasolka szparagowa, brukselka, kapusta biała, pomidory, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).