Menu I:
Cena: 12 zł
Filety z dorsza panierowane,
ryba, bułka tarta (z pszenicy), jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki purée,
surówka z kiszonej kapusty,
marchewki i jabłka.

Menu II:
Cena: 11 zł
Pieczona ćwiartka z kurczaka,
mięso drobiowe, olej, przyprawy(sól, papryka, pieprz czarny, czosnek, seler).
ziemniaki purée,
surówka z kapusty pekińskiej.

Menu III:
Cena: 11 zł
Makaron penne z bazyliowym pesto i oliwkami.
mąka (z pszenicy), jaja, bazylia, oliwa, oliwki, orzechy.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami.
wywar warzywno-mięsny, buraki czerwone, ziemniaki, marchewka, seler, przyprawy(w tym gorczyca i seler), śmietana (z mleka), mąka z pszenicy.