Menu I:
Cena: 12 zł
Sztuka mięsa z sosem chrzanowym,
szynka wieprzowa, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), chrzan (mleko w proszku, śmietanka z mleka), mąka z pszenicy.
ziemniaki purée,
surówka „4 pory roku”.
Kapusta biała, jabłka, ogórki kwaszone, papryka, cebula, marchew, sól, sos (cukier, olej, ocet).

Menu II:
Cena: 11 zł
Wątróbka z kurczaka z cebulką,
wątroba drobiowa, cebula, mąka z pszenicy, olej, sól, pieprz czarny.
ziemniaki purée,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 11 zł
Makaron penne z wędzonym łososiem,
suszonymi pomidorami i rukolą.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa, wędzony łosoś, suszone pomidory, oliwa, przyprawy (w tym gorczyca i seler), rukola.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa)
Kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek, sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).