Menu I:
Cena: 12 zł
Filety z dorsza panierowane,
ryba, bułka tarta (z pszenicy), jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki purée,
surówka z kiszonej kapusty,
marchewki i jabłka.

Menu II:
Cena: 11 zł
Klopsiki wieprzowe z sosem pomidorowym,
makaron penne,
surówka meksykańska.
kapusta biała, marchew, czerwona fasola, kukurydza, papryka, cebula, olej, ocet, przyprawy (w tym gorczyca i seler).

Menu III:
Cena: 11 zł
Domowe pierogi ruskie,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
ze skwarkami lub śmietaną,
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Zupa szczawiowa zabielana.
wywar warzywno-mięsny, szczaw, ziemniaki, marchewka, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler)