Menu I:
Cena: 12 zł
Tradycyjny kotlet schabowy,
schab wieprzowy, jaja, bułka tarta (pszenica), olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki purée,
surówka porowa.

Menu II:
Cena: 11 zł
Pieczona ćwiartka z kurczaka,
mięso drobiowe, olej, przyprawy(sól, papryka, pieprz czarny, czosnek, seler).
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 11 zł
Domowe pierogi z kapustą i grzybami,
kapusta kiszona, grzyby, cebula, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny.
ze skwarkami.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Zupa grochowa z wędzoną kiełbasą.
wywar warzywno-mięsny (wędzone kości wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, sól, pieprz), groch łuskany, ziemniaki, mąka z pszenicy, olej, kiełbasa (białko sojowe, gorczyca).