Menu I:
Cena: 12 zł
Filety z dorsza panierowane,
ryba, bułka tarta (z pszenicy), jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki purée,
surówka z kiszonej kapusty,
marchewki i jabłka.

Menu II:
Cena: 11 zł
Gulasz węgierski,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
makaron penne,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 11 zł
Domowe pierogi ruskie, ze skwarkami lub śmietaną,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami.
wywar warzywno-mięsny, buraki czerwone, ziemniaki, marchewka, seler, przyprawy(w tym gorczyca i seler), śmietana (z mleka), mąka z pszenicy.