Menu I:
Cena: 12 zł
Filet z piersi kurczaka
pod szpinakową pierzynką,
mięso drobiowe, szpinak, olej, mąka pszenna, Przyprawy: sól, czosnek, seler, gorczyca, pieprz, papryka
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 11 zł
Świeżonka (mix mięs duszonych z cebulą),
Szynka wieprzowa, boczek, wątroba, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
kasza gryczana,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 11 zł
Naleśniki bolognese 3 szt.(mięso, sos bolognese)
zapiekane z serem.
Mięso wieprzowe, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, mąka z pszenicy, jaja, ser (mleko), przyprawy (w tym seler i gorczyca), mleko.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Tradycyjny krupnik z kaszą jęczmienną.
wywar warzywno- mięsny, kasza jęczmienna, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).