Menu I:
Cena: 12 zł
Saltimbocca z kurczaka
(filet z piersi z szynką szwarcwaldzką i serem),
mięso drobiowe, szynka szwarcwaldzka, ser cheddar (mleko pasteryzowane), olej, przyprawy(sól, pieprz, czosnek).
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 11 zł
Gulasz węgierski,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
kasza pęczak,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 11 zł
Makaron penne z bazyliowym pesto i oliwkami.
mąka (z pszenicy), jaja, bazylia, oliwa, oliwki, orzechy.

Zupa z pieczywem:
Cena: 5 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa)
Kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek, sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).