Menu I:
Cena: 11 zł
Kotlet mielony
szynka wieprzowa, cebula, olej, jaja, bułka tarta (mąka z pszenicy), przyprawy (w tym seler i gorczyca).
ziemniaki purée,
surówka „Kresowa”.

Menu II:
Cena: 10 zł
Pieczona ćwiartka z kurczaka,
mięso drobiowe, olej, przyprawy(sól, papryka, pieprz czarny, czosnek, seler).
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 10 zł
Domowe pierogi z mięsem,
mięso wieprzowe, mąka z pszenicy, jaja, sól, pieprz czarny, gorczyca.
ze skwarkami,
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Zupa grochowa z wędzoną kiełbasą.
wywar warzywno-mięsny (wędzone kości wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, sól, pieprz), groch łuskany, ziemniaki, mąka z pszenicy, olej, kiełbasa (białko sojowe, gorczyca).