Menu I:
Cena: 11 zł
Ryba po grecku
(filety z dorsza z sosem greckim i warzywami),
filety z dorsza (ryba), mąka z pszenicy, jaja, olej, przyprawy (sól, pieprz), sos grecki (marchewka, pietruszka, seler, por, cebula, musztarda (gorczyca), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy).
ziemniaki purée.

Menu II:
Cena: 10 zł
Gulasz węgierski,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 10 zł
Domowe pierogi z kapustą i grzybami,
kapusta kiszona, grzyby, cebula, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny.
z masełkiem.

Zupa:
Cena: 4 zł
Wigilijny barszcz czerwony
buraki, zakwas z czerwonych buraków, wywar warzywny(marchew, pietruszka, seler, cebula, czosnek), grzyby leśne, przyprawy ( w tym gorczyca i seler).
z uszkami.
grzyby, kapusta kiszona, cebula, mąka pszenna, sól, pieprz czarny.