Menu I:
Cena: 11 zł
Filet z piersi kurczaka
pod szpinakową pierzynką,
mięso drobiowe, szpinak, olej, mąka pszenna, Przyprawy: sól, czosnek, seler, gorczyca, pieprz, papryka
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu II:
Cena: 10 zł
Gulasz węgierski,
szynka wieprzowa, cebula, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), mąka z pszenicy, koncentrat pomidorowy.
kasza pęczak,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 10 zł
Domowe pierogi z kapustą i grzybami,
kapusta kiszona, grzyby, cebula, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny.
ze skwarkami.

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Tradycyjny krupnik z kaszą jęczmienną.
wywar warzywno- mięsny, kasza jęczmienna, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), przyprawy (w tym gorczyca i seler).