Menu I:
Cena: 11 zł
Filety z dorsza panierowane,
ryba, bułka tarta (z pszenicy), jaja, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki purée,
surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka.

Menu II:
Cena: 10 zł
Eskalopki ze schabu z sosem pieczeniowym,
schab wieprzowy, mąka pszenna, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki purée,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 10 zł
Domowe pierogi ruskie, ze skwarkami lub śmietaną,
mąka z pszenicy, jaja, ser biały (z mleka), ziemniaki, pieprz czarny, sól. Śmietana (z mleka).
zestaw surówek.

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Zupa jarzynowa zabielana.
wywar warzywno-mięsny, ziemniaki, marchew, kalafior, fasolka szparagowa, brukselka, kapusta biała, pomidory, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).