Menu I:
Cena: 11 zł
Kotlet pożarski,
mięso drobiowe, mleko, mąka z pszenicy, przyprawy.
ziemniaki purée,
surówka „Kresowa”.

Menu II:
Cena: 16 zł
Golonka z warzywami z wody,
chrzan, musztarda, pieczywo.
golonka, marchew, pietruszka, seler, musztarda (gorczyca), chrzan, przyprawy (w tym gorczyca i seler).

Menu III:
Cena: 10 zł
Makaron penne z kremowym sosem szpinakowym i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie),
mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Zupa ogórkowa zabielana.
wywar warzywno-mięsny, ogórki, ziemniaki, marchew, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).