Menu I:
Cena: 11 zł
Kotlet de volaille,
filet z piersi kurczaka, masło (z mleka), mąka (z pszenicy), jaja, olej, przyprawy (sól, pieprz, czosnek).
ziemniaki purée,
surówka z marchewki i jabłka.

Menu II:
Cena: 10 zł
Boeuf Strogonow,
schab wieprzowy, pieczarki, cebula, mąka z pszenicy, olej, przyprawy (sól, pieprz, czosnek, gorczyca, seler), koncentrat pomidorowy.
ziemniaki lub kasza gryczana,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 10 zł
Makaron penne z szynką i brokułami w kremowym sosie.
szynka wieprzowa, brokuły, śmietana (z mleka), mąka z pszenicy, przyprawy (w tym gorczyca i seler).

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Zupa fasolowa
wywar warzywno-mięsny, fasola, ziemniaki, przyprawy (w tym seler i gorczyca), mąka z pszenicy.
z wędzoną kiełbasą.