Menu I:
Cena: 11 zł
Pieczeń wieprzowa z salsą ze świeżej papryki,
mięso wieprzowe, papryka czerwona, mąka (z pszenicy), olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler).
ziemniaki purée,
surówka porowa.

Menu II:
Cena: 10 zł
Wątróbka z kurczaka z cebulką,
wątroba drobiowa, cebula, mąka z pszenicy, olej, sól, pieprz czarny.
ziemniaki purée,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 10 zł
Makaron penne z kremowym sosem szpinakowym i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie),
mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa)
kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek,sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).