Menu I:
Cena: 11 zł
Kotlet pożarski (z kurczaka),
mięso drobiowe, mleko, mąka z pszenicy, przyprawy.
ziemniaki,
surówka „Kresowa”.

Menu II:
Cena: 10 zł
Gyros wieprzowy,
sos thousand island i jogurtowo-czosnkowy,
schab wieprzowy, olej, przyprawy (w tym gorczyca i seler), sosy (śmietana z mleka, majonez (jaja), jogurt – mleko pasteryzowane).
ryż basmati,
zestaw surówek.

Menu III:
Cena: 10 zł
Sałatka grecka (pomidor, ogórek, oliwki, ser feta, sałata)
Pomidory, ogórki, oliwki, sałata, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie), przyprawy (w tym gorczyca i seler), olej, ocet.
z bułeczką fit.
Płatki owsiane, płatki sojowe, ziarna pszenicy, ziarna żyta, sezam.

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Zupa grochowa z wędzoną kiełbasą.
wywar warzywno-mięsny (wędzone kości wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, sól, pieprz), groch łuskany, ziemniaki, mąka z pszenicy, olej, kiełbasa (białko sojowe, gorczyca).