Menu I:
Cena: 11 zł
Szynka z pieca z sosem spod pieczeni,
mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, cukier, cebula, pieprz czarny).
ziemniaki,
surówka „4 pory roku”.
Kapusta biała, jabłka, ogórki kwaszone, papryka, cebula, marchew, sól, sos (cukier, olej, ocet).

Menu II:
Cena: 10 zł
Wątróbka z kurczaka z cebulką,
wątroba drobiowa, cebula, mąka z pszenicy, olej, sól, pieprz czarny.
ziemniaki,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 10 zł
Makaron penne z kremowym sosem szpinakowym i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie),
mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa)
kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek,sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).