Menu I:
Cena: 11 zł
Filet z piersi kurczaka
pod szpinakową pierzynką,
Skład:mięso drobiowe, szpinak, olej, mąka pszenna,
Przyprawy: sól, czosnek, seler, gorczyca, pieprz, papryka

młode ziemniaki,
sałatka „Fantazja”.
Skład: sałata lodowa, pomidor, ogórek, czerwona cebula,
sos vinaigrette (oliwa, ocet, sól, pieprz, czosnek, cukier).

Menu II:
Cena: 10 zł
Szynka z pieca
z ciemnym sosem pieczeniowym,
młode ziemniaki,
surówka z czerwonej kapusty.
Skład:mięso wieprzowe,
sos pieczeniowy (skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, cukier, cebula, pieprz czarny).

Menu III:
Cena: 10 zł
Domowe pierogi z truskawkami,
ze słodką śmietanką.
Skład: mąka pszenna, truskawki, cukier, jaja, śmietana (z mleka).

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Żurek staropolski na zakwasie
z kiełbasą i jajkiem.
Skład: wywar warzywno-mięsny (mięso wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, gorczyca); zakwas (mąka pszenna razowa)
kiełbasa (białko sojowe, gorczyca). jajka, śmietana(z mleka) przyprawy (czosnek,sól, ziele angielskie, pieprz czarny, liście laurowe).