Menu I:
Cena: 11 zł
Saltimbocca z kurczaka
(filet z piersi z szynką szwarcwaldzką i serem),
mięso drobiowe, szynka szwarcwaldzka, ser cheddar (mleko pasteryzowane), olej, przyprawy(sól, pieprz, czosnek).
młode ziemniaki,
mizeria.
ogórki, cebula, szczypior, śmietana (z mleka).

Menu II:
Cena: 10 zł
Boeuf Stroganow,
schab wieprzowy, pieczarki, cebula, mąka z pszenicy, olej, przyprawy (sól, pieprz, czosnek, gorczyca, seler), koncentrat pomidorowy.
młode ziemniaki,
domowy ogórek kiszony.

Menu III:
Cena: 10 zł
Makaron penne z kremowym sosem szpinakowym i serem feta.
makaron (mąka z pszenicy, masa jajowa), szpinak, ser feta (mleko, mleko owcze, mleko kozie),
mąka z pszenicy, śmietana z mleka), przyprawy (sól, czosnek).

Zupa z pieczywem:
Cena: 4 zł
Zupa grochowa z wędzoną kiełbasą.
wywar warzywno-mięsny (wędzone kości wieprzowe, marchew, cebula, pietruszka, seler, sól, pieprz),
groch łuskany, ziemniaki, mąka z pszenicy, olej, kiełbasa (białko sojowe, gorczyca).